Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

House of Dragon F.C. (1596026) - Los Perritos Punkis (1462574) » 659754640: T63/J6/VI

Liga 659754640 Información oficial sobre el partido 659754640 en Hattrick

11.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / VI.472 (14790)

chiki team Alineación oficial del equipo 'chiki team' en el partido 1 - 2 Los Perritos Punkis Alineación oficial del equipo 'Los Perritos Punkis' en el partido
0 - 1 Peter Brunnegger (18')
Arturo Martínez (42') 1 - 1
1 - 2 Felipe Hoz (81')
chiki team Alineación oficial del equipo 'chiki team' en el partido 1 - 2 Los Perritos Punkis Alineación oficial del equipo 'Los Perritos Punkis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
chiki team Alineación oficial del equipo 'chiki team' en el partido 1 - 5 Los Perritos Punkis Alineación oficial del equipo 'Los Perritos Punkis' en el partido
Tiene un resultado normal 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chiki team

Goles Goles

  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): chiki equilibrava la balança al minut 42. En Arturo Martínez, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Iker De Zamacona va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 82, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): El jugador de chiki Bohdan Škorňa quasi va assolir l'empat al minut 85 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jeremy Alverson de chiki la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Jeremy Alverson de chiki per doble groga al minut 43.

Los Perritos Punkis

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 18, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Peter Brunnegger es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 138 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Carlos Duarte Esperança estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Felipe Hoz va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 30 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Elia Westphalen va ridiculitzar a en Bohdan Škorňa amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Guido Pellino va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 40, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Carlos Duarte Esperança va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Michael Meli, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Carlos Duarte Esperança, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 73 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mikael Lyhsjö que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Perritos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Michael Meli va desviar el xut final de Cristiano Della Vedova després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Perritos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Mikael Lyhsjö va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Felipe Hoz de Perritos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.