Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LegalHunter FC (1368927) - Rafitas (1370426) » 659754621: T63/J1/VI

Liga 659754621 Información oficial sobre el partido 659754621 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / VI.472 (14790)

LegalHunter FC Alineación oficial del equipo 'LegalHunter FC' en el partido 0 - 1 Rafitas Alineación oficial del equipo 'Rafitas' en el partido
0 - 1 Michele Fundusu (58')
LegalHunter FC Alineación oficial del equipo 'LegalHunter FC' en el partido 0 - 1 Rafitas Alineación oficial del equipo 'Rafitas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LegalHunter FC Alineación oficial del equipo 'LegalHunter FC' en el partido 1 - 3 Rafitas Alineación oficial del equipo 'Rafitas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LegalHunter FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): LegalHunter van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 14, però el xut de Luis Carlos Hermosillo des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Melchor Cota! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): LegalHunter van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 31 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Robert Wachter no va ser gens encertat.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Luis Carlos Hermosillo del LegalHunter ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Rafitas

Goles Goles

  • 171 Minuto 58 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Michele Fundusu que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Rafitas.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Placido Grugni va fer una magnífica centrada, però la rematada de Maximiliano Andrade va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Placido Grugni que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Paco Serradell de Rafitas, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): El Rafitas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 62, però en Paco Serradell va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paco Serradell de Rafitas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.