Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.B. Golden Dwarfs (991997) - Tronquetes United (489489) » 659754105: T63/J12/VI

Liga 659754105 Información oficial sobre el partido 659754105 en Hattrick

22.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / VI.462 (14780)

R.B. Golden Dwarfs Alineación oficial del equipo 'R.B. Golden Dwarfs' en el partido 3 - 1 Tronquetes United Alineación oficial del equipo 'Tronquetes United' en el partido
Cyril Durčák (20') 1 - 0
Mikhail Pustovoitov (28') 2 - 0
2 - 1 Cyrille-Florent Salli (56')
Ariel Marcinowicz (84') 3 - 1
R.B. Golden Dwarfs Alineación oficial del equipo 'R.B. Golden Dwarfs' en el partido 3 - 1 Tronquetes United Alineación oficial del equipo 'Tronquetes United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.B. Golden Dwarfs Alineación oficial del equipo 'R.B. Golden Dwarfs' en el partido 2 - 0 Tronquetes United Alineación oficial del equipo 'Tronquetes United' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.B. Golden Dwarfs

Goles Goles

  • 120 Minuto 20 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 20, indicava inequívocament que en Cyril Durčák va saber trobar la xarxa rival. RBGold desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de RBGold a 2 - 0. Mikhail Pustovoitov va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Cyril Durčák va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ariel Marcinowicz, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mikhail Pustovoitov va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Mohamad Kourbatly va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ariel Marcinowicz va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): Uli Leykauf quasi marca en una jugada assajada de córner que Ariel Marcinowicz havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Gregorio 'El Niño Dorado' Naranjo de RBGold va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tronquetes United

Goles Goles

  • 140 Minuto 56 (Gol de contra de falta): El porter de Trq va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Cyrille-Florent Salli va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Trq va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ville Jusslin va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Trq van sortir al contraatac amb encert al minut 23, però Anders Johansson no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Trq van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Cyrille-Florent Salli va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Lê Nguyễn Tiến Anh va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Leroy Cilly.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Haroldo Río.