Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.B. Golden Dwarfs (991997) - Jagof Bidebieta F.C (1339079) » 659754080: T63/J5/VI

Liga 659754080 Información oficial sobre el partido 659754080 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / VI.462 (14780)

R.B. Golden Dwarfs Alineación oficial del equipo 'R.B. Golden Dwarfs' en el partido 3 - 2 Vespella kids Alineación oficial del equipo 'Vespella kids' en el partido
Issachar Shalev (7') 1 - 0
1 - 1 Juan Ciutadella (27')
Francisco 'El Comandante' Palacios (41') 2 - 1
Francisco 'El Comandante' Palacios (72') 3 - 1
3 - 2 Juan Ciutadella (82')
R.B. Golden Dwarfs Alineación oficial del equipo 'R.B. Golden Dwarfs' en el partido 3 - 2 Vespella kids Alineación oficial del equipo 'Vespella kids' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
R.B. Golden Dwarfs Alineación oficial del equipo 'R.B. Golden Dwarfs' en el partido 4 - 0 Vespella kids Alineación oficial del equipo 'Vespella kids' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.B. Golden Dwarfs

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Issachar Shalev, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del RBGold se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 7.
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): RBGold s'avançava al marcador al minut 41, després d'un rebot que va caçar en Francisco 'El Comandante' Palacios per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Francisco 'El Comandante' Palacios va incrementar l'avantatge de RBGold amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Freek-Jan Peijs va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RBGold se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ferenc Huszti! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Denis Cascia, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Passaven 67 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Denis Cascia va rematar alt.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Francisco 'El Comandante' Palacios. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Denis Cascia de RBGold es va guanyar la targeta groga merescudament.

Vespella kids

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): Als 27 minuts de partit, Juan Ciutadella de Vespella va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 153 Minuto 82 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Vespella seguien lluitant fins al final. Al minut 82, fruit d'aquests esforços, Juan Ciutadella va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 19 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Armando Lagos Mellado va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Gregorio 'El Niño Dorado' Naranjo per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Olivian Magheru.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Vásquez de Vespella es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.