Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Candeán C.F. (1415485) - J3 Ayllón (991896) » 659752962: T63/J6/VI

Liga 659752962 Información oficial sobre el partido 659752962 en Hattrick

11.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / VI.442 (14760)

Candeán C.F. Alineación oficial del equipo 'Candeán C.F.' en el partido 4 - 0 J3 Ayllón Alineación oficial del equipo 'J3 Ayllón' en el partido
Diego Menéndez (30') 1 - 0
Axel Detemple (37') 2 - 0
Arttu Kekki (39') 3 - 0
Immanuel Teeven (57') 4 - 0
Candeán C.F. Alineación oficial del equipo 'Candeán C.F.' en el partido 4 - 0 J3 Ayllón Alineación oficial del equipo 'J3 Ayllón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Candeán C.F. Alineación oficial del equipo 'Candeán C.F.' en el partido 3 - 0 J3 Ayllón Alineación oficial del equipo 'J3 Ayllón' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Candeán C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Diego Menéndez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Candeán va aconseguir el 2 - 0 quan Axel Detemple va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Candeán van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Arttu Kekki va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 57 minuts, el tirador de faltes del Candeán va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Immanuel Teeven, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Candeán va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Diego Menéndez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Axel Detemple va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Per-Erik Helland una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 51, però una magnífica aturada de Sergio Cea Reyes va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Bernard Wąsek de Candeán va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El jugador local Diego Menéndez per poc que no incrementa el marcador al minut 65. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sergio Cea Reyes va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Axel Detemple va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

J3 Ayllón

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Joan David Vernich no va ser aprofitada per en José Fernando Viejo que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Ayllón va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Javier Agulló Rueda, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 239 Minuto 89 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Samuel Lucendo va deixar a Per-Erik Helland assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Alfredo Barrera de Ayllón va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.