Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Marta (121659) - Baixi F.C. (778637) » 659752351: T63/J7/VI

Liga 659752351 Información oficial sobre el partido 659752351 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / VI.431 (14749)

F.C. Marta Alineación oficial del equipo 'F.C. Marta' en el partido 2 - 1 Baixi F.C. Alineación oficial del equipo 'Baixi F.C.' en el partido
0 - 1 Kay Wörrlein (7')
Vendelín Komka (32') 1 - 1
2 - 1 Luis Adrián Uriburu (70')
F.C. Marta Alineación oficial del equipo 'F.C. Marta' en el partido 2 - 1 Baixi F.C. Alineación oficial del equipo 'Baixi F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Marta Alineación oficial del equipo 'F.C. Marta' en el partido 2 - 0 Baixi F.C. Alineación oficial del equipo 'Baixi F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Marta

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Marta s'esgargamellaven dempeus per esperonar Vendelín Komka que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 32 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Marta 艾 (Ai) 福庆 (Fuqing) quasi va assolir l'empat al minut 12 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Andrzej Sadłocha. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Raleigh Pacey s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Baixi F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 7 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Baixi. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Kay Wörrlein xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 125 Minuto 70 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Luis Adrián Uriburu va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 2 - 1 al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Lorenzo Jiménez Xixona va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Kay Wörrlein, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Luis Angel Álvarez va marcar al minut 56 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Mario Colaiuta de Baixi, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 64, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ludolf Hevessy de Baixi es va emportar una amonestació al minut 8 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alexander Schleicher de Baixi es va guanyar la targeta groga merescudament.