Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C BARCELONA.ESP (797118) - New Pinkies Football Club (1598904) » 659749967: T63/J13/VI

Liga 659749967 Información oficial sobre el partido 659749967 en Hattrick

29.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / VI.388 (14706)

F.C BARCELONA.ESP Alineación oficial del equipo 'F.C BARCELONA.ESP' en el partido 2 - 1 Garachico Alineación oficial del equipo 'Garachico' en el partido
Nicholas Morassutto (9') 1 - 0
1 - 1 James Kelly (21')
Joaquín Eleizalde (81') 2 - 1
F.C BARCELONA.ESP Alineación oficial del equipo 'F.C BARCELONA.ESP' en el partido 2 - 1 Garachico Alineación oficial del equipo 'Garachico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C BARCELONA.ESP Alineación oficial del equipo 'F.C BARCELONA.ESP' en el partido 3 - 1 Garachico Alineación oficial del equipo 'Garachico' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,0 % 1,2 % 12,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C BARCELONA.ESP

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 els aficionats van embogir quan en Nicholas Morassutto va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de BARCELONA.ESP.
  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a BARCELONA.ESP va ser Joaquín Eleizalde.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 8 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Dionisis Galasidis, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 208 Minuto 63 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Danko Čačić va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 63. En Joaquín Eleizalde va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sebastian Purper de BARCELONA.ESP va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Garachico

Goles Goles

  • 163 Minuto 21 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 21. L'anotador per Garachico va ser James Kelly, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): James Kelly, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 7 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Karl Dwinger va marcar al minut 29 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Aris Atzamidakis va estar a punt de posar per davant a Garachico amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Luis Alberto Béjar va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, un refús desafortunat de Luis Alberto Béjar, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però 哈 (Ha) 中原 (Zhongyuan) no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 262 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 84, en un 1 contra 1 amb el porter, però Luis Alberto Béjar va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Aris Atzamidakis des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 哈 (Ha) 中原 (Zhongyuan) va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Luis Alberto Béjar va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 曹 (Cao) 思斌 (Sibin) de Garachico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlo Santinello de Garachico es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.