Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

dinamo pucela (1419174) - F.C. Ocata (1367508) » 659749071: T63/J13/VI

Liga 659749071 Información oficial sobre el partido 659749071 en Hattrick

29.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / VI.372 (14690)

dinamo pucela Alineación oficial del equipo 'dinamo pucela' en el partido 2 - 1 F.C. Ocata Alineación oficial del equipo 'F.C. Ocata' en el partido
András Cseresznyés (54') 1 - 0
1 - 1 Lucas Delvaux (59')
András Cseresznyés (62') 2 - 1
dinamo pucela Alineación oficial del equipo 'dinamo pucela' en el partido 2 - 1 F.C. Ocata Alineación oficial del equipo 'F.C. Ocata' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
dinamo pucela Alineación oficial del equipo 'dinamo pucela' en el partido 2 - 0 F.C. Ocata Alineación oficial del equipo 'F.C. Ocata' en el partido
Tiene un resultado normal 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dinamo pucela

Goles Goles

  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): András Cseresznyés va donar a dinamo un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): Corria el minut 62 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de András Cseresznyés, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): dinamo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Claudio Zanone va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Santiago Gutiérrez.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): dinamo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Guillermo Estébanez Murillo en un 1 contra 1 amb el porter Santiago Gutiérrez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a dinamo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jordi Xavier Margalef, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Ben Whittaker va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Alfredo Massenzio va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de dinamo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després András Cseresznyés de dinamo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Ben Whittaker, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

F.C. Ocata

Goles Goles

  • 137 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Eduard Vârtic va anar a parar al cap de Lucas Delvaux que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Ocata el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Ocata van sortir al contraatac amb encert al minut 40, però Fabian Heinzmann no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.