Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Calvario (121767) - F.C. Ocata (1367508) » 659749064: T63/J12/VI

Liga 659749064 Información oficial sobre el partido 659749064 en Hattrick

22.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / VI.372 (14690)

Calvario Alineación oficial del equipo 'Calvario' en el partido 3 - 3 F.C. Ocata Alineación oficial del equipo 'F.C. Ocata' en el partido
0 - 1 Lucas Delvaux (19')
Xamín Valenciaga (34') 1 - 1
Raúl Moralejo (40') 2 - 1
2 - 2 Lucas Delvaux (42')
2 - 3 Ivano Provvedi (78')
Bernartin Antxiarte (84') 3 - 3
Calvario Alineación oficial del equipo 'Calvario' en el partido 3 - 3 F.C. Ocata Alineación oficial del equipo 'F.C. Ocata' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Calvario Alineación oficial del equipo 'Calvario' en el partido 2 - 1 F.C. Ocata Alineación oficial del equipo 'F.C. Ocata' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,0 % 4,1 % 18,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calvario

Goles Goles

  • 115 Minuto 34 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Daniel Dunford no va poder aturar Xamín Valenciaga de Calvario, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 34 el 1 - 1.
  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 40 minuts de joc, Raúl Moralejo, corrent com un esperitat, superà primer Armin Krauer per velocitat, i després el porter posant el 2 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els jugadors del Calvario amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 84, deixant Bernartin Antxiarte en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Després de 20 minuts, Àlex Tomàs va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 39 per blocar una centrada d'en Xamín Valenciaga va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Calvario.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Calvario va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Xamín Valenciaga va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mate Železnik.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Armin Krauer va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Eduardo Alvear del Calvario ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Tobías Cabaleiro de Calvario va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ildefonso Sáenz Oliván es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

F.C. Ocata

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Calvario. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Lucas Delvaux la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Ocata es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 19.
  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 42, quan Lucas Delvaux va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Ocata prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Ivano Provvedi.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 13 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Fabian Heinzmann, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Calvario, però Xamín Valenciaga no va poder encertar el xut.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Eduard Vârtic. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Ocata la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.