Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

dinamo pucela (1419174) - Calvario (121767) » 659749020: T63/J1/VI

Liga 659749020 Información oficial sobre el partido 659749020 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / VI.372 (14690)

dinamo pucela Alineación oficial del equipo 'dinamo pucela' en el partido 1 - 0 Calvario Alineación oficial del equipo 'Calvario' en el partido
Jordi Xavier Margalef (61') 1 - 0
dinamo pucela Alineación oficial del equipo 'dinamo pucela' en el partido 1 - 0 Calvario Alineación oficial del equipo 'Calvario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
dinamo pucela Alineación oficial del equipo 'dinamo pucela' en el partido 2 - 0 Calvario Alineación oficial del equipo 'Calvario' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dinamo pucela

Goles Goles

  • 122 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a dinamo va ser Jordi Xavier Margalef.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Vegard Wilhelmsen va fer al minut 13 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en András Cseresznyés, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): Nixander Salinas quasi dona a dinamo l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Guillermo Estébanez Murillo va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Billy Paggetti va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de dinamo, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Jordi Xavier Margalef va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 41 per blocar una centrada d'en Alfredo Massenzio va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de dinamo.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de dinamo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alfredo Massenzio, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En András Cseresznyés va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de dinamo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): András Cseresznyés una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Billy Paggetti va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Calvario

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Calvario que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Eduardo Alvear, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Ildefonso Sáenz Oliván va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 38, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Claude Cole va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Àlex Tomàs que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El Calvario creava perill des de la dreta al minut 69, però en Claude Cole, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ildefonso Sáenz Oliván desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Àlex Tomàs al minut 73 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alecsandru Andraşi.