Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bético (796687) - Sporting Cofiñés (486556) » 659748343: T63/J14/VI

Liga 659748343 Información oficial sobre el partido 659748343 en Hattrick

05.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 14 / VI.359 (14677)

Bético Alineación oficial del equipo 'Bético' en el partido 3 - 0 Héroes de la niebla Club de Fùtbol Alineación oficial del equipo 'Héroes de la niebla Club de Fùtbol' en el partido
Ilija Pejčić (28') 1 - 0
Cristóbal Mir (77') 2 - 0
Kenneth Fairclough (84') 3 - 0
Bético Alineación oficial del equipo 'Bético' en el partido 3 - 0 Héroes de la niebla Club de Fùtbol Alineación oficial del equipo 'Héroes de la niebla Club de Fùtbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bético Alineación oficial del equipo 'Bético' en el partido 2 - 0 Héroes de la niebla Club de Fùtbol Alineación oficial del equipo 'Héroes de la niebla Club de Fùtbol' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bético

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Bético prenia la batuta de l'encontre al minut 28, quan en Ilija Pejčić va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Alberto Pinilla va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Bético, Cristóbal Mir, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Bético va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Kenneth Fairclough va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23, Rok Pajk arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Rok Pajk es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El Bético ho intentava per la dreta per mitjà de Viktor Bánföldi, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Raúl Pastor al minut 73 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rok Pajk va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El jugador local Rok Pajk per poc que no incrementa el marcador al minut 79. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Raúl Pastor va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gert Timman.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Gert Timman se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Héroes de la niebla Club de Fùtbol

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 58 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Neftalí Solari va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del HEROES sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Víctor Zaraín, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 63 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de HEROES, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Dedrick Livingston va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.