Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Volveré FC (1455317) - Leyrium Club (1461473) » 659747792: T63/J2/VI

Liga 659747792 Información oficial sobre el partido 659747792 en Hattrick

13.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / VI.350 (14668)

ojen Alineación oficial del equipo 'ojen' en el partido 2 - 2 Zací Alineación oficial del equipo 'Zací' en el partido
Józef Mętny (16') 1 - 0
1 - 1 Raúl Gutiérrez de León (24')
1 - 2 Alejandro Valtierra (62')
Hugo Hermansen (64') 2 - 2
ojen Alineación oficial del equipo 'ojen' en el partido 2 - 2 Zací Alineación oficial del equipo 'Zací' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ojen Alineación oficial del equipo 'ojen' en el partido 1 - 2 Zací Alineación oficial del equipo 'Zací' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,4 % 1,6 % 84,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ojen

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Józef Mętny de u.d.ojen aconseguir un gol al minut 16 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 112 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64, Hugo Hermansen va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): u.d.ojen van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 87, però Józef Mętny va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hugo Hermansen de u.d.ojen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Zací

Goles Goles

  • 162 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Raúl Gutiérrez de León, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 24.
  • 173 Minuto 62 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Alejandro Valtierra va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Diego Mantilla va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Zací va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Włodzimierz Dobranowski va desviar el xut final de Marcel Suñer després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Zací sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Cezar Zăvoianu, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 48 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Alejandro Valtierra de Zací, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 50, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 75, quan en Juan Martínez Rueda va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Celdoni Ferret va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Włodzimierz Dobranowski, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Zací va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Włodzimierz Dobranowski va desviar el xut final de Gustau Calderó després d'una sèrie de rebots i molta confusió.