Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mol (118776) - Villa de Gijón C. F. (119076) » 659746385: T63/J13/VI

Liga 659746385 Información oficial sobre el partido 659746385 en Hattrick

29.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / VI.324 (14642)

La manada de Santa Fe Alineación oficial del equipo 'La manada de Santa Fe' en el partido 1 - 1 Villa de Gijón C. F. Alineación oficial del equipo 'Villa de Gijón C. F.' en el partido
Jurian Vellemans (32') 1 - 0
1 - 1 Pietro Castelo (88')
La manada de Santa Fe Alineación oficial del equipo 'La manada de Santa Fe' en el partido 1 - 1 Villa de Gijón C. F. Alineación oficial del equipo 'Villa de Gijón C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La manada de Santa Fe Alineación oficial del equipo 'La manada de Santa Fe' en el partido 3 - 0 Villa de Gijón C. F. Alineación oficial del equipo 'Villa de Gijón C. F.' en el partido
Tiene mala suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La manada de Santa Fe

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jurian Vellemans de manada aconseguir un gol al minut 32 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a manada per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Thomas Lencioni, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En José Gaspar Benítez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de manada se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Attia Khudeir va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jurian Vellemans per poc que no incrementa el marcador al minut 41. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ruben Ehlers va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 73 quan Matthew Puna de manada gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tomás Dotres de manada va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89, Matthew Puna arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Villa de Gijón C. F.

Goles Goles

  • 163 Minuto 88 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 88. L'anotador per Villa va ser Pietro Castelo, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Juan Dantas va entorpir al marcador d'en Ermenter Roqueta per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 263 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Pietro Castelo va encarar al porter al 86, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 289 Minuto 87 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Waldemar Miastek per la seva rapidesa. Al minut 87 va intentar marxar per velocitat d'en Komitas Ohanyants, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Juan Dantas de Villa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.