Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villa de Gijón C. F. (119076) - Mol (118776) » 659746336: T63/J2/VI

Liga 659746336 Información oficial sobre el partido 659746336 en Hattrick

13.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / VI.324 (14642)

Villa de Gijón C. F. Alineación oficial del equipo 'Villa de Gijón C. F.' en el partido 1 - 4 La manada de Santa Fe Alineación oficial del equipo 'La manada de Santa Fe' en el partido
0 - 1 Francesc Xavier Jorques (37')
0 - 2 José Gaspar Benítez (80')
0 - 3 Moeneed Matomelaa (82')
Pietro Castelo (83') 1 - 3
1 - 4 Moeneed Matomelaa (84')
Villa de Gijón C. F. Alineación oficial del equipo 'Villa de Gijón C. F.' en el partido 1 - 4 La manada de Santa Fe Alineación oficial del equipo 'La manada de Santa Fe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Villa de Gijón C. F. Alineación oficial del equipo 'Villa de Gijón C. F.' en el partido 0 - 4 La manada de Santa Fe Alineación oficial del equipo 'La manada de Santa Fe' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villa de Gijón C. F.

Goles Goles

  • 105 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 83, Michel Izaguirre va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Pietro Castelo que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 3. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Michel Izaguirre va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Pietro Castelo, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Waldemar Miastek va intentar anar-se'n per velocitat al minut 38 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Waldemar Miastek de Villa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

La manada de Santa Fe

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Francesc Xavier Jorques que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 137 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 80 una excel·lent centrada de Attia Khudeir va arribar a José Gaspar Benítez, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 2 al marcador.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 82 de partit va donar a manada l'avantatge per 0 - 3. Moeneed Matomelaa en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Moeneed Matomelaa, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 16, quan en Alex Frankenhauser va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Attia Khudeir. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 218 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner peinado): Attia Khudeir hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Francesc Xavier Jorques havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Komitas Ohanyants.