Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Canillejas (441117) - Ath Errotxapea (990443) » 659743891: T63/J7/VI

Liga 659743891 Información oficial sobre el partido 659743891 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / VI.280 (14598)

Sporting Canillejas Alineación oficial del equipo 'Sporting Canillejas' en el partido 5 - 0 Jaxus Team Alineación oficial del equipo 'Jaxus Team' en el partido
Gervasio Muñoz Llamas (22') 1 - 0
Hassan Ali Abd El Fattah (28') 2 - 0
Polo Lasso (54') 3 - 0
Jaime Arias Díaz (62') 4 - 0
Francisco Reascos (89') 5 - 0
Sporting Canillejas Alineación oficial del equipo 'Sporting Canillejas' en el partido 5 - 0 Jaxus Team Alineación oficial del equipo 'Jaxus Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting Canillejas Alineación oficial del equipo 'Sporting Canillejas' en el partido 3 - 0 Jaxus Team Alineación oficial del equipo 'Jaxus Team' en el partido
Tiene suerte 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Canillejas

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sporting van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gervasio Muñoz Llamas va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 130 Minuto 28 (Gol de falta): Als 28 minuts, Hassan Ali Abd El Fattah va ampliar l'avantatge de Sporting amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): En Polo Lasso va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jaime Arias Díaz va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Francisco Reascos de Sporting va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Jaxus. La jugada d'estratègia del Sporting per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ismael Veintimilla va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Hassan Ali Abd El Fattah es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Artur Thevenot al minut 32 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Hassan Ali Abd El Fattah va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Arsenio Ferro va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Polo Lasso de Sporting va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Jaxus Team

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 52 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Filimonas Glentzes va deixar a Agustín Montaño assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.