Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BarçaJr (1418598) - Exogenesis FC (440164) » 659742202: T63/J4/VI

Liga 659742202 Información oficial sobre el partido 659742202 en Hattrick

27.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / VI.250 (14568)

corp. Alineación oficial del equipo 'corp.' en el partido 1 - 1 Exogenesis FC Alineación oficial del equipo 'Exogenesis FC' en el partido
Tomáš Gombárik (29') 1 - 0
1 - 1 Teo Pastor Leiva (78')
corp. Alineación oficial del equipo 'corp.' en el partido 1 - 1 Exogenesis FC Alineación oficial del equipo 'Exogenesis FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
corp. Alineación oficial del equipo 'corp.' en el partido 2 - 0 Exogenesis FC Alineación oficial del equipo 'Exogenesis FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

corp.

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del corp. van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Tomáš Gombárik va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Isidro Carlos haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a corp. al minut 33.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Aristomenis Karachalios gairebé va marcar per a corp. des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 39 quan José María Echenique de corp. gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El jugador local Strahinja Pavlović per poc que no incrementa el marcador al minut 64. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jessy Balewa va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Tomáš Gombárik, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): corp. per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 79, quan Alfredo Soriano va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): corp. va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tomáš Gombárik en un 1 contra 1 amb el porter Jessy Balewa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Alfredo Soriano de corp. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Strahinja Pavlović de corp. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Exogenesis FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Exogenesis eren letals, i Teo Pastor Leiva va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Benjamin Lesieur va fer una magnífica centrada, però la rematada de Juan Ramón Giudice va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Olaf Stumm de Exogenesis es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Àngel Pons de Vall.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Tabanera de Exogenesis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.