Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Olvera (1418713) - Cd lugo (1366582) » 659741505: T63/J12/VI

Liga 659741505 Información oficial sobre el partido 659741505 en Hattrick

22.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / VI.237 (14555)

CD Olvera Alineación oficial del equipo 'CD Olvera' en el partido 3 - 6 Nelinho Team Alineación oficial del equipo 'Nelinho Team' en el partido
0 - 1 Manuel Fornellos (2')
0 - 2 Alberto Abejaro (3')
Roberto Perrella (29') 1 - 2
1 - 3 Juan Carlos Pizarro (32')
Witold Pryciak (37') 2 - 3
2 - 4 Mathies Grubenacker (39')
2 - 5 Ambrosio Gramm (46')
Florival Duarte (67') 3 - 5
3 - 6 Alberto Abejaro (76')
CD Olvera Alineación oficial del equipo 'CD Olvera' en el partido 3 - 6 Nelinho Team Alineación oficial del equipo 'Nelinho Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
CD Olvera Alineación oficial del equipo 'CD Olvera' en el partido 5 - 4 Nelinho Team Alineación oficial del equipo 'Nelinho Team' en el partido
Tiene mala suerte 5.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,4 % 20,5 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Olvera

Goles Goles

  • 103 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els seguidors del Olvera van tornar a saltar d'alegria al minut 29. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Roberto Perrella que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 103 Minuto 37 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Witold Pryciak va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.
  • 100 Minuto 67 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Florival Duarte va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Olvera va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Carlos Franco Santos Ponte va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Jaime del Nuevo va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Pier Giovanni Terlato de Olvera va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Pier Giovanni Terlato va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Nelinho Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Nelinho van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Manuel Fornellos va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Alberto Abejaro va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Juan Carlos Pizarro de Nelinho va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 32. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Mathies Grubenacker, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 46 (Gol por la derecha): Al minut 46, un xut de Ambrosio Gramm des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Alberto Abejaro de Nelinho l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 6 al minut 76 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Pedro Cubides va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Manuel Fornellos rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Juan Carlos Pizarro es va quedar sol davant del porter, al minut 83. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.