Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Humareda (487036) - Segorbin C.F. (1366222) » 659741044: T63/J9/VI

Liga 659741044 Información oficial sobre el partido 659741044 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / VI.229 (14547)

Humareda Alineación oficial del equipo 'Humareda' en el partido 2 - 0 Segorbin C.F. Alineación oficial del equipo 'Segorbin C.F.' en el partido
Abdelraffar Guerrouj (66') 1 - 0
Marcos Santos (78') 2 - 0
Humareda Alineación oficial del equipo 'Humareda' en el partido 2 - 0 Segorbin C.F. Alineación oficial del equipo 'Segorbin C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Humareda Alineación oficial del equipo 'Humareda' en el partido 2 - 0 Segorbin C.F. Alineación oficial del equipo 'Segorbin C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Humareda

Goles Goles

  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Abdelraffar Guerrouj, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Humareda se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 66.
  • 115 Minuto 78 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 78 minuts, Marcos Santos va superar per velocitat José Poeta per posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del SgbinCF. La jugada d'estratègia del Humareda per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ahmad Ali Nikpendar va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Marcos Santos del Humareda ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 70 quan Nick Marvin Saling de Humareda gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Passaven 71 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Marcos Santos va rematar alt.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): En Rahmankul Jumageldiev es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Segorbin C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 11 minuts, el SgbinCF va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de SgbinCF van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mike Dangote va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 79, quan un error defensiu va deixar Albuin Kernstock completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): SgbinCF van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 90, però el xut de Franco Francisco Amante des de l'esquerra va sortir desviat.