Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CAJALLETAS FC (1593893) - ATC Hostalric (773180) » 659738819: T63/J12/VI

Liga 659738819 Información oficial sobre el partido 659738819 en Hattrick

22.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / VI.189 (14507)

CAJALLETAS FC Alineación oficial del equipo 'CAJALLETAS FC' en el partido 0 - 4 Arcana FC Alineación oficial del equipo 'Arcana FC' en el partido
0 - 1 Reiner Glover (4')
0 - 2 Christian Bäckfeldt (20')
0 - 3 José Pérez (79')
0 - 4 Víctor Honorato (85')
CAJALLETAS FC Alineación oficial del equipo 'CAJALLETAS FC' en el partido 0 - 4 Arcana FC Alineación oficial del equipo 'Arcana FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
CAJALLETAS FC Alineación oficial del equipo 'CAJALLETAS FC' en el partido 0 - 5 Arcana FC Alineación oficial del equipo 'Arcana FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CAJALLETAS FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 31 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Viorel Bărar, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Amador Girón Pérez.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lleonard Casellas de CAJALLETAS es va guanyar la targeta groga merescudament.

Arcana FC

Goles Goles

  • 139 Minuto 4 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Reiner Glover va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Carlos Abitera.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Christian Bäckfeldt va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 20, i va fer pujar el 0 - 2 per a Arcana.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, José Pérez va augmentar l'avantatge de Arcana a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, Víctor Honorato va augmentar l'avantatge de Arcana a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Christian Bäckfeldt. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Christian Bäckfeldt va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, José Pérez va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): José Pérez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pedro Manuel Lidón Jiménez, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després de 60 minuts, Reiner Glover va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Pedro Manuel Lidón Jiménez va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Joakim Angelsen després de 83 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pedro Manuel Lidón Jiménez va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Saim Kazanhan de Arcana va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.