Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rostisseria SUIZA S.A.D. (1460159) - Felinos Pardos (1419378) » 659737899: T63/J6/VI

Liga 659737899 Información oficial sobre el partido 659737899 en Hattrick

11.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / VI.173 (14491)

Cayo Mario Fc Alineación oficial del equipo 'Cayo Mario Fc' en el partido 2 - 3 Felinos Pardos Alineación oficial del equipo 'Felinos Pardos' en el partido
Garikoitz Aretxe (35') 1 - 0
1 - 1 Arthur Lefèvre (43')
1 - 2 Juan Campa (43')
1 - 3 Vito Focker (44')
Jordi Josep Mocholí (88') 2 - 3
Cayo Mario Fc Alineación oficial del equipo 'Cayo Mario Fc' en el partido 2 - 3 Felinos Pardos Alineación oficial del equipo 'Felinos Pardos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Cayo Mario Fc Alineación oficial del equipo 'Cayo Mario Fc' en el partido 1 - 7 Felinos Pardos Alineación oficial del equipo 'Felinos Pardos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cayo Mario Fc

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Mario va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 35 Garikoitz Aretxe va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 101 Minuto 88 (Gol por el centro): Jordi Josep Mocholí de Mario va demostrar les seves habilitats al minut 88 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Garikoitz Aretxe, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): Yehonatan Bar-Kohav hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Kerman Oregi havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 201 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Eulatz Urkizar va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Felinos Pardos

Goles Goles

  • 137 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Yann Kennel va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 43 de joc. Arthur Lefèvre es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Juan Campa va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Vito Focker va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Jiří Kuchař va marcar al minut 29 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Damian Paleń es va comportar com un juvenil al minut 34 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Felinos va ser a punt de marcar al minut 56, quan el seu jugador Ján Puchľak va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Vito Focker va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Launo Ajanko. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jan-Ulrich Kundt de Felinos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 88 (Tarjeta roja directa): Al minut 88 en Jiří Kuchař va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.