Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SETATEAMB (1415137) - Tlaquepaqe (122501) » 659736994: T63/J4/VI

Liga 659736994 Información oficial sobre el partido 659736994 en Hattrick

27.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / VI.157 (14475)

SETATEAMB Alineación oficial del equipo 'SETATEAMB' en el partido 0 - 5 Relgis FC Alineación oficial del equipo 'Relgis FC' en el partido
0 - 1 Luis María Benítez (3')
0 - 2 Claudio Javier Quisbert (17')
0 - 3 Patrick Ghislanzoni (29')
0 - 4 Dasharath Shirsat (51')
0 - 5 Patrick Ghislanzoni (67')
SETATEAMB Alineación oficial del equipo 'SETATEAMB' en el partido 0 - 5 Relgis FC Alineación oficial del equipo 'Relgis FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
SETATEAMB Alineación oficial del equipo 'SETATEAMB' en el partido 2 - 4 Relgis FC Alineación oficial del equipo 'Relgis FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,6 % 1,1 % 86,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SETATEAMB

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Bernhardt Walters de SETATEAMB va intentar batre la porteria rival al minut 8 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Relgis FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Luis María Benítez va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 3.
  • 184 Minuto 17 (Gol de penalti): Al minut 17 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Relgis, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Claudio Javier Quisbert va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Patrick Ghislanzoni de Relgis va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 29. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Dasharath Shirsat va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 51, i va fer pujar el 0 - 4 per a Relgis.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Patrick Ghislanzoni va augmentar l'avantatge de Relgis a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 15 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Dasharath Shirsat de Relgis va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 239 Minuto 27 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Alessandro Barbera va servir per deixar enrere el gegant Oudom Bopha al minut 27, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 284 Minuto 41 (Ocasión de penalti): Claudio Javier Quisbert de Relgis va fallar un penal al minut 41. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, el Relgis va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Andrea Chiodo s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 215 Minuto 49 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Lionel Highland quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Luis María Benítez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Boucounta Diompy, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Lionel Highland, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Lionel Highland va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Alessandro Barbera, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Relgis va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alessandro Barbera de Relgis es va guanyar la targeta groga merescudament.