Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Whispers (120912) - Los Jamaos (1420034) » 659736483: T63/J3/VI

Liga 659736483 Información oficial sobre el partido 659736483 en Hattrick

20.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / VI.148 (14466)

Whispers Alineación oficial del equipo 'Whispers' en el partido 3 - 1 Los Jamaos Alineación oficial del equipo 'Los Jamaos' en el partido
Daniel Quintana (27') 1 - 0
Felipe Encina (52') 2 - 0
Jesús Carrabal (64') 3 - 0
3 - 1 Teofil Czynszak (78')
Whispers Alineación oficial del equipo 'Whispers' en el partido 3 - 1 Los Jamaos Alineación oficial del equipo 'Los Jamaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Whispers Alineación oficial del equipo 'Whispers' en el partido 3 - 0 Los Jamaos Alineación oficial del equipo 'Los Jamaos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Whispers

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Whispers contenien la respiració mentre en Daniel Quintana s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Jamaos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Felipe Encina la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Whispers es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 52.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jesús Carrabal, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Jesús Carrabal va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Whispers.
  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): Javier Garita hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Javier Maino havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Jamaos. La jugada d'estratègia del Whispers per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Kebbu Nessam va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 216 Minuto 41 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Javier Garita va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 41, i va passar la pilota a Miguel Ríos, però aquest no va encertar a marcar.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Elio Vicinanza al minut 76 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Kebbu Nessam va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Los Jamaos

Goles Goles

  • 151 Minuto 78 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 78, el jugador visitant Teofil Czynszak va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Jamaos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en 和幸 (Kazuyuki) 柿沢 (Kakizawa), perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 39 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): João Maria Machado Ramos de Jamaos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.