Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Whispers (120912) - CE SABADELL CF (120181) » 659736472: T63/J1/VI

Liga 659736472 Información oficial sobre el partido 659736472 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / VI.148 (14466)

Whispers Alineación oficial del equipo 'Whispers' en el partido 3 - 2 CE SABADELL CF Alineación oficial del equipo 'CE SABADELL CF' en el partido
Bastian Hinnemann (5') 1 - 0
1 - 1 Isidoor Gramme (27')
1 - 2 Raffaele Redavid (68')
Kebbu Nessam (78') 2 - 2
Xaime Reimundez (88') 3 - 2
Whispers Alineación oficial del equipo 'Whispers' en el partido 3 - 2 CE SABADELL CF Alineación oficial del equipo 'CE SABADELL CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Whispers Alineación oficial del equipo 'Whispers' en el partido 5 - 1 CE SABADELL CF Alineación oficial del equipo 'CE SABADELL CF' en el partido
Tiene mala suerte 4.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Whispers

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Bastian Hinnemann de Whispers aconseguir un gol al minut 5 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 del partit, el jugador Kebbu Nessam de Whispers va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 118 Minuto 88 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 88, el Whispers va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Xaime Reimundez, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 es va veure una gran oportunitat per a Whispers per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Zacaries Moscardó, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Jesús Carrabal es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bastian Hinnemann de Whispers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CE SABADELL CF

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Isidoor Gramme que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 170 Minuto 68 (Gol de falta): SABADELL va passar a dominar el partit per 1 - 2 després d'un golàs de falta de Raffaele Redavid.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 36 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Raffaele Redavid al minut 36 semblava entrar, però Mohammad Torki va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Roberto Zoppellaro, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Roberto Zoppellaro va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): SABADELL va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 85, quan Roberto Zoppellaro va quedar-se sol davant el porter Mohammad Torki, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Ciro Cerrelli de SABADELL, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 87, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roberto Zoppellaro de SABADELL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.