Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Canneviva (1584722) - Campamento Base (992725) » 659735356: T63/J1/VI

Liga 659735356 Información oficial sobre el partido 659735356 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / VI.128 (14446)

Canneviva Alineación oficial del equipo 'Canneviva' en el partido 3 - 1 Campamento Base Alineación oficial del equipo 'Campamento Base' en el partido
Bastien Trolliet (36') 1 - 0
Diego Tumiatti (37') 2 - 0
2 - 1 Florin Furiş (59')
Steffen Walzik (63') 3 - 1
Canneviva Alineación oficial del equipo 'Canneviva' en el partido 3 - 1 Campamento Base Alineación oficial del equipo 'Campamento Base' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Canneviva Alineación oficial del equipo 'Canneviva' en el partido 5 - 2 Campamento Base Alineación oficial del equipo 'Campamento Base' en el partido
Tiene mala suerte 4.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,4 % 0,6 % 10,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Canneviva

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Bastien Trolliet de Canneviva aconseguir un gol al minut 36 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Canneviva va augmentar la diferència quan Diego Tumiatti no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 108 Minuto 63 (Gol evento especial imprevisible (general)): Abanda Bikoko de Canneviva va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Steffen Walzik que va completar la jugada que feia pujar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Bruno Elia va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Canneviva se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Giuseppe Curcio va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El Canneviva ho intentava per la dreta per mitjà de Christian Clément, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Campamento. La jugada d'estratègia del Canneviva per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Bastien Trolliet va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Campamento Base

Goles Goles

  • 151 Minuto 59 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 59, el jugador visitant Florin Furiş va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Campamento que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Len Wortman, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Florin Furiş va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Miguel Marimbaldo Díaz.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Jean-Baptiste Rion de Campamento va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.