Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Deportivo Sniace (312507) - Mojoyoyo's F.C. (1462570) » 659735340: T63/J11/VI

Liga 659735340 Información oficial sobre el partido 659735340 en Hattrick

15.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / VI.127 (14445)

Club Deportivo Sniace Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Sniace' en el partido 2 - 6 Mojoyoyo's F.C. Alineación oficial del equipo 'Mojoyoyo's F.C.' en el partido
Arnald Pomar (6') 1 - 0
1 - 1 Abdelbari Yaakoubi (30')
1 - 2 Jaroslav Voltr (31')
1 - 3 Jaroslav Voltr (44')
Juris Bergsons (51') 2 - 3
2 - 4 Christian Speer (58')
2 - 5 Peter Vdoviak (71')
2 - 6 Martino D'Elia (80')
Club Deportivo Sniace Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Sniace' en el partido 2 - 6 Mojoyoyo's F.C. Alineación oficial del equipo 'Mojoyoyo's F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Club Deportivo Sniace Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Sniace' en el partido 3 - 3 Mojoyoyo's F.C. Alineación oficial del equipo 'Mojoyoyo's F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,4 % 37,4 % 31,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo Sniace

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Arnald Pomar, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Deportivo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 6.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Deportivo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Juris Bergsons va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Deportivo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Sergio Silos, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 el Deportivo va posar setge sobre la defensa central visitant però en Arnald Pomar no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Clemente Orozco va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 44 minuts, en Clemente Orozco no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Óscar Ruiz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Mojoyoyo's F.C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 30 i semblava que Mojoyoyos desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Abdelbari Yaakoubi va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 174 Minuto 31 (Gol de penalti): En Jaroslav Voltr va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 31. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 140 Minuto 44 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Mojoyoyos va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Jaroslav Voltr aconseguint el 1 - 3.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Christian Speer de Mojoyoyos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 58 de partit.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, Peter Vdoviak va augmentar l'avantatge de Mojoyoyos a 2 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, els visitants es van col·locar 2 - 6 per sobre quan Martino D'Elia va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després de 40 minuts, Tiziano Dresti va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ângelo Pereira va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Paul Cernohuby, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 64 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Mojoyoyos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Peter Vdoviak de Mojoyoyos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.