Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Shimmy Roots (118864) - Metalicos C.F. (1435750) » 659735291: T63/J12/VI

Liga 659735291 Información oficial sobre el partido 659735291 en Hattrick

22.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / VI.126 (14444)

Sant Climent Esportiu C.F. Alineación oficial del equipo 'Sant Climent Esportiu C.F.' en el partido 0 - 1 Metalicos C.F. Alineación oficial del equipo 'Metalicos C.F.' en el partido
0 - 1 Soriano L´Hotelier (82')
Sant Climent Esportiu C.F. Alineación oficial del equipo 'Sant Climent Esportiu C.F.' en el partido 0 - 1 Metalicos C.F. Alineación oficial del equipo 'Metalicos C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sant Climent Esportiu C.F. Alineación oficial del equipo 'Sant Climent Esportiu C.F.' en el partido 1 - 4 Metalicos C.F. Alineación oficial del equipo 'Metalicos C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sant Climent Esportiu C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Esportiu per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 80, quan Juan Carlos Hoyos Conde va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després de 85 minuts, Juan Carlos Hoyos Conde va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alessandro Vitalone de Esportiu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Guðsteinn Friðgeirsson de Esportiu es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raul Del Carmen Aguirre de Esportiu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marco Catullo de Esportiu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Metalicos C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Metalicos va ser finalitzada des de l'esquerra per Soriano L´Hotelier al minut 82. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Soriano L´Hotelier de Metalicos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 6, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ereño Zabalaiturriotz ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Es duien 57 minuts de partit jugats quan Magdaleno Vicente Español va estar a punt de posar per davant a Metalicos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Daniel Liţu va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Ereño Zabalaiturriotz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, el Metalicos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Soriano L´Hotelier s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.