Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Montanejos (489787) - Tâlharii (1591161) » 659733012: T63/J3/VI

Liga 659733012 Información oficial sobre el partido 659733012 en Hattrick

20.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / VI.86 (14404)

Montanejos Alineación oficial del equipo 'Montanejos' en el partido 2 - 3 Kaptiva Sports FC Alineación oficial del equipo 'Kaptiva Sports FC' en el partido
0 - 1 Dawid Ziółkowski (9')
Jonathan Tavera (37') 1 - 1
1 - 2 Lukas Seitl (44')
1 - 3 Krzysztof Siarkowski (51')
Carlos Cordero (56') 2 - 3
Montanejos Alineación oficial del equipo 'Montanejos' en el partido 2 - 3 Kaptiva Sports FC Alineación oficial del equipo 'Kaptiva Sports FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Montanejos Alineación oficial del equipo 'Montanejos' en el partido 4 - 1 Kaptiva Sports FC Alineación oficial del equipo 'Kaptiva Sports FC' en el partido
Tiene mala suerte 4.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montanejos

Goles Goles

  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Nicola Minonzio el va rematar Jonathan Tavera amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.
  • 125 Minuto 51 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Krzysztof Siarkowski, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 1 - 3 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 102 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Carlos Cordero de Mts va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Mts Jussi Hietanen quasi va assolir l'empat al minut 19 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Mts va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Krzysztof Siarkowski ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Baldomer Salvany va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Rafael Gareca va estar a punt de marcar al minut 44 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 210 Minuto 47 (Ocasión de falta): En Nicola Minonzio tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 213 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Logan Lawrence de Mts va intentar batre la porteria rival al minut 61 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Mts enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Logan Lawrence de Mts es va guanyar la targeta groga merescudament.

Kaptiva Sports FC

Goles Goles

  • 190 Minuto 9 (Gol de falta): Al 9 minuts, El Kaptiva va fer el 0-1. En Dawid Ziółkowski va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 44, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Lukas Seitl es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Zdeněk Charous va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alfonso Candeago de Kaptiva amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.