Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Netikerty (118866) - FC Capua (1338943) » 659732048: T63/J13/VI

Liga 659732048 Información oficial sobre el partido 659732048 en Hattrick

29.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / VI.68 (14386)

Netikerty Alineación oficial del equipo 'Netikerty' en el partido 1 - 0 FC Capua Alineación oficial del equipo 'FC Capua' en el partido
Diego Miguel Marín (10') 1 - 0
Netikerty Alineación oficial del equipo 'Netikerty' en el partido 1 - 0 FC Capua Alineación oficial del equipo 'FC Capua' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Netikerty Alineación oficial del equipo 'Netikerty' en el partido 2 - 0 FC Capua Alineación oficial del equipo 'FC Capua' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Netikerty

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Netikerty prenia la batuta de l'encontre al minut 10, quan en Diego Miguel Marín va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Hixinio Arantes, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Netikerty la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Murat Şahin Parlak va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Netikerty que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

FC Capua

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Enric Company va poder marcar per a Capua en un servei de cantonada picat per en Liam Campbell-Orr quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Xurxo Veciño no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en 关 (Guan) 轩庆 (Xuanqing) estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.