Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.S. ARAGON (1414647) - lantejuela city (121351) » 659730839: T63/J5/VI

Liga 659730839 Información oficial sobre el partido 659730839 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / VI.47 (14365)

Ciriako CF Alineación oficial del equipo 'Ciriako CF' en el partido 0 - 2 lantejuela city Alineación oficial del equipo 'lantejuela city' en el partido
0 - 1 Nicolás Marzolini (14')
0 - 2 Ramón Rojas (19')
Ciriako CF Alineación oficial del equipo 'Ciriako CF' en el partido 0 - 2 lantejuela city Alineación oficial del equipo 'lantejuela city' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ciriako CF Alineación oficial del equipo 'Ciriako CF' en el partido 1 - 0 lantejuela city Alineación oficial del equipo 'lantejuela city' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciriako CF

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kalle Larsen de Ciriako va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

lantejuela city

Goles Goles

  • 142 Minuto 14 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Nicolás Marzolini de lantejuela va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 137 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Nicolás Marzolini la va convertir en gol amb un remat de cap en Ramón Rojas tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 19 el marcador es va actualitzar: 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Bob Lausten va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de lantejuela que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de lantejuela, l'equip va recuperar la pilota al minut 78 i va contraatacar. En Bob Lausten va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del lantejuela sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Nicolás Marzolini, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 84 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de lantejuela van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ferruccio Pepeverde va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Viktor Hjorth de lantejuela la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.