Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Linston (1600737) - es Pla de Na Tesa (773474) » 659730621: T63/J7/VI

Liga 659730621 Información oficial sobre el partido 659730621 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / VI.43 (14361)

atletico galleguillos Alineación oficial del equipo 'atletico galleguillos' en el partido 1 - 0 Neber Surrendel Alineación oficial del equipo 'Neber Surrendel' en el partido
Aurélio Reis Fernandes (29') 1 - 0
atletico galleguillos Alineación oficial del equipo 'atletico galleguillos' en el partido 1 - 0 Neber Surrendel Alineación oficial del equipo 'Neber Surrendel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
atletico galleguillos Alineación oficial del equipo 'atletico galleguillos' en el partido 1 - 1 Neber Surrendel Alineación oficial del equipo 'Neber Surrendel' en el partido
Tiene un resultado normal 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,6 % 5,8 % 20,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico galleguillos

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 els aficionats van embogir quan en Aurélio Reis Fernandes va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de galleguillos.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): galleguillos va estar a punt de posar-se per davant al minut 18 però Gerko Potthoff va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): El galleguillos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 21, però en Józef Pawlik va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Roman Mieczyński va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Roman Mieczyński va estar a punt de sentenciar el partit al minut 32, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gerko Potthoff. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 51 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 51 podia haver acabat en gol, però Celdoni Aragonès va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Neber Surrendel

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 8, Iuri Familiari de Surrendel va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.