Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Látigo Stars (120147) - FC SALT (436429) » 659730426: T63/J1/VI

Liga 659730426 Información oficial sobre el partido 659730426 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / VI.40 (14358)

Látigo Stars Alineación oficial del equipo 'Látigo Stars' en el partido 2 - 2 FC SALT Alineación oficial del equipo 'FC SALT' en el partido
0 - 1 Carlo Mayhill (37')
Mariano Tavares (53') 1 - 1
Matty Francis (76') 2 - 1
2 - 2 Mathieu Riguelle (82')
Látigo Stars Alineación oficial del equipo 'Látigo Stars' en el partido 2 - 2 FC SALT Alineación oficial del equipo 'FC SALT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Látigo Stars Alineación oficial del equipo 'Látigo Stars' en el partido 1 - 2 FC SALT Alineación oficial del equipo 'FC SALT' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,7 % 2,6 % 80,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Látigo Stars

Goles Goles

  • 112 Minuto 53 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Mariano Tavares va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 53.
  • 105 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Matty Francis rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Mauro Sancin, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 1 a l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Teodor Huzum de Látigo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC SALT

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del SALT van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Carlo Mayhill va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Mathieu Riguelle que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 14, quan en Carlo Mayhill va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del SALT que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Josep Anton Gussinyer, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): SALT va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 21, quan Mathieu Riguelle va quedar-se sol davant el porter Mauro Sancin, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Es duien 58 minuts de partit jugats quan Carlo Mayhill va estar a punt de posar per davant a SALT amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mauro Sancin va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): SALT va estar a punt d'empatar al 77 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Konstancjusz Złoch que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Carl Huraki Perepe quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.