Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villarredoms (313686) - Atlètic Club de Girona (775474) » 659730410: T63/J10/VI

Liga 659730410 Información oficial sobre el partido 659730410 en Hattrick

08.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / VI.39 (14357)

Villarredoms Alineación oficial del equipo 'Villarredoms' en el partido 2 - 0 Atlètic Club de Girona Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club de Girona' en el partido
Martin Ţuglea (38') 1 - 0
César García Sala (39') 2 - 0
Villarredoms Alineación oficial del equipo 'Villarredoms' en el partido 2 - 0 Atlètic Club de Girona Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club de Girona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Villarredoms Alineación oficial del equipo 'Villarredoms' en el partido 2 - 0 Atlètic Club de Girona Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club de Girona' en el partido
Tiene un resultado normal 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villarredoms

Goles Goles

  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Sven-Gösta Bernquist estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Martin Ţuglea va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 38.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. César García Sala es va introduir dins la defensa central al minut 39, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Villa's per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 3, quan Martin Ţuglea va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Martin Ţuglea va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Villa's se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Villa's va estar a punt de posar-se per davant al minut 26 però Ramon Àngel Albentosa va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, Jordan Seller gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Marek Tabis va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El jugador local César García Sala per poc que no incrementa el marcador al minut 56. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Marek Tabis va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Passaven 64 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Arcelino Cabral va rematar alt.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El Villa's ho intentava per la dreta per mitjà de Ramon Àngel Albentosa, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Jesús Gualba gairebé va marcar per a Villa's des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lluís Maria Porcar de Villa's amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Martin Ţuglea de Villa's va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atlètic Club de Girona

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 10 (Ocasión de contra de falta): Atlètic va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de 溫 (Wan) 漢良 (Hanliang) va anar a parar a les mans del porter.
  • 240 Minuto 27 (Ocasión de contra de falta): Atlètic van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 27 que va acabar amb una falta; el xut posterior de 溫 (Wan) 漢良 (Hanliang) no va ser gens encertat.
  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ramon Ramon va superar els defenses rivals per velocitat al minut 37 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Atlètic, l'equip va recuperar la pilota al minut 57 i va contraatacar. En 迟 (Chi) 力豪 (Lihao) va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): En Eleazar Cabrera va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Manolo Palomeque Díaz de Atlètic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manolo Palomeque Díaz va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Atlètic va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.