Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rebotes C.F. (777863) - Birras People (1371087) » 659728598: T63/J6/VI

Liga 659728598 Información oficial sobre el partido 659728598 en Hattrick

11.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / VI.7 (14325)

Reabotes C.F. Alineación oficial del equipo 'Reabotes C.F.' en el partido 2 - 2 Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido
Adriano Popone (12') 1 - 0
Syauqi Hardiyan (52') 2 - 0
2 - 1 Dries Halberstad (61')
2 - 2 Javier Pascual Pérez (89')
Reabotes C.F. Alineación oficial del equipo 'Reabotes C.F.' en el partido 2 - 2 Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Reabotes C.F. Alineación oficial del equipo 'Reabotes C.F.' en el partido 1 - 2 Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,3 % 12,8 % 62,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reabotes C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 12 (Gol de contra por la derecha): El jugador Adriano Popone de RCF es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 119 Minuto 52 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Syauqi Hardiyan va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 0 al minut 52.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Amancio Montoya de RCF va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Àlvar Vilapinyó va estar a punt de sentenciar el partit al minut 42, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El RCF ho intentava per la dreta per mitjà de Sergio Pelliccione, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ivano Occhi.

Birras People

Goles Goles

  • 151 Minuto 61 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 61 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Dries Halberstad.
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 89 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Javier Pascual Pérez.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Es duien 11 minuts de partit jugats quan Dries Halberstad va estar a punt de posar per davant a Birras amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Daniel Ruffle va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Dries Halberstad va encarar al porter al 41, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Samuele Chiesi va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 253 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 55 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Pau Povill amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 263 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Samuele Chiesi quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Birras creava perill des de la dreta al minut 73, però en Daniel Ruffle, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Sergio Echezarreta desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Samuele Chiesi de Birras es va emportar una amonestació al minut 14 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Echezarreta de Birras amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jochen Sengelmann de Birras es va guanyar la targeta groga merescudament.