Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sants Naptakers (313074) - jpg piero (1578330) » 659728239: T63/J14/V

Liga 659728239 Información oficial sobre el partido 659728239 en Hattrick

05.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 14 / V.256 (5771)

Sants Naptakers Alineación oficial del equipo 'Sants Naptakers' en el partido 0 - 2 jpg piero Alineación oficial del equipo 'jpg piero' en el partido
0 - 1 Hürriyet Türedi (19')
0 - 2 Maciej Lejk (66')
Sants Naptakers Alineación oficial del equipo 'Sants Naptakers' en el partido 0 - 2 jpg piero Alineación oficial del equipo 'jpg piero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sants Naptakers Alineación oficial del equipo 'Sants Naptakers' en el partido 2 - 0 jpg piero Alineación oficial del equipo 'jpg piero' en el partido
Tiene mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sants Naptakers

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Patrik Wickbo del Naptakers ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 18 (Ocasión de falta): En Saverijus Ladzikas es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Naptakers enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Patrik Wickbo va estar a punt de marcar al minut 24 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 36 minuts, en Patrik Wickbo no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Florian 'Safety' Pilz hauria d'haver estat gol al minut 47 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Eldert Barrink de Naptakers va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 65, però no va estar gaire encertat.
  • 203 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Antonio Almunia no oblidarà el que li va passar durant el minut 71. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Eldert Barrink de Naptakers va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Taavo Leesi de Naptakers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

jpg piero

Goles Goles

  • 142 Minuto 19 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Hürriyet Türedi de piero va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 143 Minuto 66 (Gol de contra por la derecha): El jugador Maciej Lejk de piero es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): En Korbinian Frank-Tschernitschek va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): El piero va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 48, però en Daniele Selvagio va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniele Selvagio.