Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mldarchitecture (488871) - jpg piero (1578330) » 659728226: T63/J10/V

Liga 659728226 Información oficial sobre el partido 659728226 en Hattrick

08.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / V.256 (5771)

mldarchitecture Alineación oficial del equipo 'mldarchitecture' en el partido 3 - 2 jpg piero Alineación oficial del equipo 'jpg piero' en el partido
0 - 1 César Criado (4')
José Luis Baniela (43') 1 - 1
1 - 2 Kent-Olof Gustavsson (44')
Bieito Cereixas (52') 2 - 2
Bieito Cereixas (62') 3 - 2
mldarchitecture Alineación oficial del equipo 'mldarchitecture' en el partido 3 - 2 jpg piero Alineación oficial del equipo 'jpg piero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
mldarchitecture Alineación oficial del equipo 'mldarchitecture' en el partido 1 - 2 jpg piero Alineación oficial del equipo 'jpg piero' en el partido
Tiene suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,2 % 2,9 % 80,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mldarchitecture

Goles Goles

  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 43, José Luis Baniela de mldarchitecture empatava el partit: 1 - 1.
  • 111 Minuto 52 (Gol por el centro): Bieito Cereixas s'emportà una gran ovació del públic local al minut 52, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Bieito Cereixas ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, mldarchitecture es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Bieito Cereixas va estar a punt d'empatar per a mldarchitecture quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Lech Papiernik va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Després de 43 minuts, Bieito Cereixas va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 44 en Juan Vandivielso ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Bieito Cereixas el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 230 Minuto 66 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en João Cláudio Tolentino, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després João Cláudio Tolentino de mldarchitecture va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

jpg piero

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Al minut 4 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de César Criado que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 44, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Kent-Olof Gustavsson es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en César Criado, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en César Criado va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 de partit, Korbinian Frank-Tschernitschek quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): piero va estar a punt d'empatar al 73 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de César Criado que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Steven Bale de piero es va guanyar la targeta groga merescudament.