Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Katakraks St Boi (122686) - Les samarretes suades (435511) » 659728051: T63/J9/V

Liga 659728051 Información oficial sobre el partido 659728051 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / V.253 (5768)

Katakraks St Boi Alineación oficial del equipo 'Katakraks St Boi' en el partido 3 - 2 Les samarretes suades Alineación oficial del equipo 'Les samarretes suades' en el partido
0 - 1 José Barraquer (15')
Carlos Manuel Doña (22') 1 - 1
Demir Mujabašić (23') 2 - 1
Vicens Puigsasllosas (50') 3 - 1
3 - 2 Julius Ehrich (75')
Katakraks St Boi Alineación oficial del equipo 'Katakraks St Boi' en el partido 3 - 2 Les samarretes suades Alineación oficial del equipo 'Les samarretes suades' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Katakraks St Boi Alineación oficial del equipo 'Katakraks St Boi' en el partido 5 - 0 Les samarretes suades Alineación oficial del equipo 'Les samarretes suades' en el partido
Tiene mala suerte 4.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Katakraks St Boi

Goles Goles

  • 113 Minuto 22 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Katakraks una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Carlos Manuel Doña, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 22.
  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Demir Mujabašić va donar a Katakraks un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Katakraks va augmentar la diferència quan Vicens Puigsasllosas no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Iván Blanco va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 234 Minuto 61 (Ocasión de penalti): Al minut 61 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Carlos Manuel Doña, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Iván Blanco gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jean-Paul Cadet va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jean-Paul Cadet al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Walbert Mandelsloh va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Janne Kyhlquist de Katakraks va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Les samarretes suades

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): En José Barraquer donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 15 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 115 Minuto 75 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Julius Ehrich era molt més ràpid que el defensa Carlos Manuel Doña. Al minut 75, el jugador de samarretes va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Ervis Neija va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de samarretes que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de samarretes van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en José Barraquer va sortir desviat a la dreta de la porteria.