Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Catalunya (31032) - Antamira Oeee (1337348) » 659727738: T63/J14/V

Liga 659727738 Información oficial sobre el partido 659727738 en Hattrick

05.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 14 / V.247 (5762)

Catalunya Alineación oficial del equipo 'Catalunya' en el partido 0 - 0 Antamira Oeee Alineación oficial del equipo 'Antamira Oeee' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Catalunya Alineación oficial del equipo 'Catalunya' en el partido 2 - 0 Antamira Oeee Alineación oficial del equipo 'Antamira Oeee' en el partido
Tiene mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catalunya

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Benedek Kardos! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Florent Rousseau del Catalunya ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Benedek Kardos va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Catalunya se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Séverin Doumbia va fer al minut 80 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Natã Pelicano, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Florent Rousseau va estar a punt d'avançar els locals al minut 82 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Antamira Oeee

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Antamira va anar a parar a la dreta de l'atac on en Filip Pudich, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Antamira van sortir al contraatac amb encert al minut 59, però Václav Preclík no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 74 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Donato Pfeffer, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 240 Minuto 83 (Ocasión de contra de falta): Antamira va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Leonid Tcherbina va anar a parar a les mans del porter.