Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D Níjar (774754) - :.Club Atlético Peñarol.: (435478) » 659727659: T63/J9/V

Liga 659727659 Información oficial sobre el partido 659727659 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / V.246 (5761)

U.D Níjar Alineación oficial del equipo 'U.D Níjar' en el partido 2 - 2 :.Club Atlético Peñarol.: Alineación oficial del equipo ':.Club Atlético Peñarol.:' en el partido
Plàcid Ballart (10') 1 - 0
Marcian Tomodan (58') 2 - 0
2 - 1 Rogers Magliochetti (79')
2 - 2 Marcel Ocneanu (86')
U.D Níjar Alineación oficial del equipo 'U.D Níjar' en el partido 2 - 2 :.Club Atlético Peñarol.: Alineación oficial del equipo ':.Club Atlético Peñarol.:' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
U.D Níjar Alineación oficial del equipo 'U.D Níjar' en el partido 4 - 2 :.Club Atlético Peñarol.: Alineación oficial del equipo ':.Club Atlético Peñarol.:' en el partido
Tiene mala suerte 3.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,9 % 7,4 % 21,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D Níjar

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Níjar va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 10 Plàcid Ballart va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CAP. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Marcian Tomodan la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Níjar es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 40 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Juan Toso va ridiculitzar a en Bumbyn Yesukai amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Níjar a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Willie Grimson va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

:.Club Atlético Peñarol.:

Goles Goles

  • 153 Minuto 79 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Rogers Magliochetti va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el CAP va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 79.
  • 141 Minuto 86 (Gol de contra por el centro): El CAP era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Marcel Ocneanu va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Jayden Hernandez sol davant la porteria al minut 23, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 215 Minuto 29 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Yordi Pappen quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Georg Poulsen va superar els defenses rivals per velocitat al minut 36 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): CAP va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Lasse Hick es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 42, en un 1 contra 1 amb el porter, però Lex Lulling va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Jayden Hernandez des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Bumbyn Yesukai quasi redueix la diferència al marcador al minut 77, però una gran estirada d'en Lex Lulling va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Lasse Hick va marcar al minut 87 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sander Vermolen de CAP amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcel Ocneanu de CAP la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.