Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Olletas (488895) - rialillo.fc (48247) » 659727551: T63/J10/V

Liga 659727551 Información oficial sobre el partido 659727551 en Hattrick

08.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / V.244 (5759)

Rayo Olletas Alineación oficial del equipo 'Rayo Olletas' en el partido 1 - 0 rialillo.fc Alineación oficial del equipo 'rialillo.fc' en el partido
Alireza Habibi (28') 1 - 0
Rayo Olletas Alineación oficial del equipo 'Rayo Olletas' en el partido 1 - 0 rialillo.fc Alineación oficial del equipo 'rialillo.fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo Olletas Alineación oficial del equipo 'Rayo Olletas' en el partido 2 - 0 rialillo.fc Alineación oficial del equipo 'rialillo.fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Olletas

Goles Goles

  • 124 Minuto 28 (Gol de penalti): Olletas va posar-se per davant 1 - 0 al minut 28, quan Alireza Habibi va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Dídac Rajadell va estar a punt d'acabar en gol al minut 21, però el porter visitant Vali Curta va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Pablo Reyna va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Olletas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Olletas Frank Kriesler quasi marca al minut 35 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Franco Maria Aversa l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alireza Habibi va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Pablo Reyna una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Vali Curta va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Matei Oneaţă, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

rialillo.fc

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): rialillo.fc van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 27, però el xut de Diego Hornillos des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): El rialillo.fc va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 48, però en Diego Hornillos va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 237 Minuto 52 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Sergio Vicente Fernández no va ser aprofitada per en Sven Bäck que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 263 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El rialillo.fc creava perill des de la dreta al minut 54, però en Andrii Krivtsov, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Sergio Vicente Fernández desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 69 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en John Edey, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.