Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ventura c.f. (439822) - Athletic Camba (1336765) » 659727545: T63/J8/V

Liga 659727545 Información oficial sobre el partido 659727545 en Hattrick

25.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / V.244 (5759)

ventura c.f. Alineación oficial del equipo 'ventura c.f.' en el partido 2 - 1 Athletic Camba Alineación oficial del equipo 'Athletic Camba' en el partido
Kramer Contreras (29') 1 - 0
1 - 1 Nassir Abu Zama' (35')
Roly Clarke (47') 2 - 1
ventura c.f. Alineación oficial del equipo 'ventura c.f.' en el partido 2 - 1 Athletic Camba Alineación oficial del equipo 'Athletic Camba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ventura c.f. Alineación oficial del equipo 'ventura c.f.' en el partido 0 - 2 Athletic Camba Alineación oficial del equipo 'Athletic Camba' en el partido
Tiene suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ventura c.f.

Goles Goles

  • 141 Minuto 29 (Gol de contra por el centro): Kramer Contreras va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, ventura, al minut 29. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 105 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Gerardo Indaneta va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Roly Clarke va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. ventura posava el marcador 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Gerardo Indaneta? Un error clamorós seu va donar a Péter Jávorka una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): ventura van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 49, però el xut de Kramer Contreras des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 75 quan Pencho Dzhambaski de ventura gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Benito Ballesta gairebé va marcar per a ventura des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Shakir Bany Hani de ventura va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerardo Indaneta de ventura va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Athletic Camba

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Als 35 minuts de partit, Nassir Abu Zama' de Athletic va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Fredy Liest va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Bob Bierlaire va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Henning Wenzel, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 207 Minuto 55 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Athletic va ser a punt de marcar al minut 55, quan el seu jugador Nassir Abu Zama' va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.