Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Olletas (488895) - Aruccina F.C. (124330) » 659727543: T63/J8/V

Liga 659727543 Información oficial sobre el partido 659727543 en Hattrick

25.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / V.244 (5759)

Rayo Olletas Alineación oficial del equipo 'Rayo Olletas' en el partido 1 - 0 Celta de Chamberi Alineación oficial del equipo 'Celta de Chamberi' en el partido
雅啓 (Masahiro) 国分 (Kokubu) (7') 1 - 0
Rayo Olletas Alineación oficial del equipo 'Rayo Olletas' en el partido 1 - 0 Celta de Chamberi Alineación oficial del equipo 'Celta de Chamberi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rayo Olletas Alineación oficial del equipo 'Rayo Olletas' en el partido 3 - 0 Celta de Chamberi Alineación oficial del equipo 'Celta de Chamberi' en el partido
Tiene mala suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Olletas

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Olletas va ser 雅啓 (Masahiro) 国分 (Kokubu).

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Ramiro Travesedo gairebé va marcar per a Olletas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Antero Guldrís al minut 42 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Enrique Lacalle Moreno va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Frank Kriesler, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Passaven 59 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Enrique Lacalle Moreno va rematar alt.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 75 quan Alireza Habibi de Olletas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ramiro Travesedo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 76, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Amador Salvadores va entorpir al marcador d'en 雅啓 (Masahiro) 国分 (Kokubu) per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Alireza Habibi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Antero Guldrís va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Karol Borycki de Olletas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Celta de Chamberi

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 36, en un 1 contra 1 amb el porter, però Andrii Krivtsov va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Rabeh Guendouz des de l'esquerra.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en José María Granulles va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Delfín Urquijo rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 263 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El Chamberi creava perill des de la dreta al minut 60, però en Andrii Krivtsov, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Delfín Urquijo desviant la pilota a servei de cantonada.