Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aruccina F.C. (124330) - Rayo Olletas (488895) » 659727542: T63/J7/V

Liga 659727542 Información oficial sobre el partido 659727542 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / V.244 (5759)

Celta de Chamberi Alineación oficial del equipo 'Celta de Chamberi' en el partido 1 - 1 Rayo Olletas Alineación oficial del equipo 'Rayo Olletas' en el partido
Max Ewings (36') 1 - 0
1 - 1 Dídac Rajadell (74')
Celta de Chamberi Alineación oficial del equipo 'Celta de Chamberi' en el partido 1 - 1 Rayo Olletas Alineación oficial del equipo 'Rayo Olletas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Celta de Chamberi Alineación oficial del equipo 'Celta de Chamberi' en el partido 1 - 2 Rayo Olletas Alineación oficial del equipo 'Rayo Olletas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,5 % 0,9 % 87,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celta de Chamberi

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Max Ewings de Chamberi aconseguir un gol al minut 36 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, Joan Pol Gilavert gairebé va marcar per a Chamberi des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en André Mabille va entorpir al marcador d'en José María Granulles per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Max Ewings de Chamberi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Rayo Olletas

Goles Goles

  • 162 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Dídac Rajadell va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Olletas va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Enrique Lacalle Moreno es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Frank Kriesler quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 40 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Alireza Habibi va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 260 Minuto 61 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Alireza Habibi, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Olletas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 75, quan 雅啓 (Masahiro) 国分 (Kokubu) va quedar-se sol davant el porter Antero Guldrís, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Enrique Lacalle Moreno va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 79, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Antero Guldrís va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Matei Oneaţă de Olletas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 雅啓 (Masahiro) 国分 (Kokubu) de Olletas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.