Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rialillo.fc (48247) - ventura c.f. (439822) » 659727524: T63/J3/V

Liga 659727524 Información oficial sobre el partido 659727524 en Hattrick

20.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / V.244 (5759)

rialillo.fc Alineación oficial del equipo 'rialillo.fc' en el partido 1 - 1 ventura c.f. Alineación oficial del equipo 'ventura c.f.' en el partido
Hanning Simbürger (29') 1 - 0
1 - 1 Cèsar Gordó (77')
rialillo.fc Alineación oficial del equipo 'rialillo.fc' en el partido 1 - 1 ventura c.f. Alineación oficial del equipo 'ventura c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
rialillo.fc Alineación oficial del equipo 'rialillo.fc' en el partido 1 - 0 ventura c.f. Alineación oficial del equipo 'ventura c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rialillo.fc

Goles Goles

  • 120 Minuto 29 (Gol de falta): rialillo.fc va agafar avantatge al minut 29 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Hanning Simbürger fent així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): rialillo.fc per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Bernt Blaabjerg va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Sergio Vicente Fernández es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

ventura c.f.

Goles Goles

  • 162 Minuto 77 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 77, quan Cèsar Gordó va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ventura va anar a parar a la dreta de l'atac on en Kramer Contreras, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del ventura sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gerardo Indaneta, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 28 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 286 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Pencho Dzhambaski va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roly Clarke.