Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Snob (1458112) - chiquinines (119041) » 659727444: T63/J11/V

Liga 659727444 Información oficial sobre el partido 659727444 en Hattrick

15.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / V.242 (5757)

EL INDOMITUS U.D. Alineación oficial del equipo 'EL INDOMITUS U.D.' en el partido 5 - 2 Els Macpastes Alineación oficial del equipo 'Els Macpastes' en el partido
Adriano Santinelli (13') 1 - 0
1 - 1 Florin Cristescu (18')
Adriano Santinelli (35') 2 - 1
Oriol Mahiques (71') 3 - 1
3 - 2 Ned Davies (77')
Diego Ulloa (78') 4 - 2
Adriano Santinelli (82') 5 - 2
EL INDOMITUS U.D. Alineación oficial del equipo 'EL INDOMITUS U.D.' en el partido 5 - 2 Els Macpastes Alineación oficial del equipo 'Els Macpastes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
EL INDOMITUS U.D. Alineación oficial del equipo 'EL INDOMITUS U.D.' en el partido 3 - 0 Els Macpastes Alineación oficial del equipo 'Els Macpastes' en el partido
Tiene suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EL INDOMITUS U.D.

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Adriano Santinelli va donar a INDOMITUS un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 124 Minuto 35 (Gol de penalti): Corria el minut 35, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. INDOMITUS s'avançava en el marcador després que en Adriano Santinelli xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Oriol Mahiques es va introduir dins la defensa central al minut 71, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Diego Ulloa de INDOMITUS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de INDOMITUS a 5 - 2. Adriano Santinelli va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14, Adriano Santinelli gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Conrad Bollmann va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): INDOMITUS va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Adriano Santinelli ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fernando García de Paredes va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 225 Minuto 34 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Francesco Tartaglia de INDOMITUS va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Adriano Santinelli. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Fernando García de Paredes de INDOMITUS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Patrik Lanini de INDOMITUS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Ulloa de INDOMITUS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francesco Tartaglia de INDOMITUS es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Oriol Mahiques de INDOMITUS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Els Macpastes

Goles Goles

  • 163 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Florin Cristescu que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 116 Minuto 77 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 77, en David Maseras del Macpastes va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Ned Davies que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Macpastes va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Helvecio Jose Andrés Castro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.