Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cuervos Team (1415904) - Celta de Argés (122717) » 659727436: T63/J9/V

Liga 659727436 Información oficial sobre el partido 659727436 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / V.242 (5757)

Cuervos Team Alineación oficial del equipo 'Cuervos Team' en el partido 1 - 3 Papuchis CF Alineación oficial del equipo 'Papuchis CF' en el partido
Manuel Zugasti (56') 1 - 0
1 - 1 Alberto Jávega (58')
1 - 2 Elbert Heeren (67')
1 - 3 Nik Krajnc (69')
Cuervos Team Alineación oficial del equipo 'Cuervos Team' en el partido 1 - 3 Papuchis CF Alineación oficial del equipo 'Papuchis CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cuervos Team Alineación oficial del equipo 'Cuervos Team' en el partido 2 - 1 Papuchis CF Alineación oficial del equipo 'Papuchis CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuervos Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 els aficionats van embogir quan en Manuel Zugasti va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Cuervos.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 1 (Ocasión por la izquierda): Cuervos va estar a punt de posar-se per davant al minut 1 però Axel Hedenstam va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Cuervos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Enrique Torruella en un 1 contra 1 amb el porter Abundio Villagarcía, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Cuervos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 59 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Solomon Quaiye ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Cuervos va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Enrique Torruella va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Abundio Villagarcía i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Cuervos, però el xut de Inácio Barreirinhas va sortir bastant desviat.

Papuchis CF

Goles Goles

  • 163 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Alberto Jávega que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al minut 67 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Elbert Heeren que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Nik Krajnc de Papuchis va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 2 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Papuchis va anar a parar a la dreta de l'atac on en Sjur Warloe, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Lion van Bergen de Papuchis, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 15, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Papuchis va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Franciscus Krijgsman va quedar-se sol davant el porter Josep Palau-ribes, però aquest va poder aturar el xut.
  • 225 Minuto 26 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Sjur Warloe va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Szymon Kosik de Papuchis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.