Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ermita team (439410) - Almusafes CF (435349) » 659727418: T63/J4/V

Liga 659727418 Información oficial sobre el partido 659727418 en Hattrick

27.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / V.242 (5757)

CD Linares Alineación oficial del equipo 'CD Linares' en el partido 0 - 1 Incubus sporting Alineación oficial del equipo 'Incubus sporting' en el partido
0 - 1 Mika Kudjoi (71')
CD Linares Alineación oficial del equipo 'CD Linares' en el partido 0 - 1 Incubus sporting Alineación oficial del equipo 'Incubus sporting' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
CD Linares Alineación oficial del equipo 'CD Linares' en el partido 5 - 0 Incubus sporting Alineación oficial del equipo 'Incubus sporting' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Linares

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Paolo Buzzi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Linares va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Saverio Guglienmino en un 1 contra 1 amb el porter Wilhelm Stål, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Bengt Skogmar del Linares ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Linares, l'equip va recuperar la pilota al minut 40 i va contraatacar. En Mario Sterzl va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Linares va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 55 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop David Müller ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de József Veres va estar a punt d'acabar en gol al minut 67, però el porter visitant Wilhelm Stål va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després de 72 minuts, Mario Sterzl va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Linares Eloy Michelena quasi va assolir l'empat al minut 77 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Incubus sporting

Goles Goles

  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 71, Mattin Latsagabater va pentinar un córner cap al segon pal que Mika Kudjoi va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Napalys Rasimavičius va estar a punt de posar per davant a Incubus amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Fernando Ubilla va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Incubus a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Benedek Budai va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.