Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Snob (1458112) - Celta de Argés (122717) » 659727413: T63/J3/V

Liga 659727413 Información oficial sobre el partido 659727413 en Hattrick

20.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / V.242 (5757)

EL INDOMITUS U.D. Alineación oficial del equipo 'EL INDOMITUS U.D.' en el partido 4 - 2 Papuchis CF Alineación oficial del equipo 'Papuchis CF' en el partido
Diego Ulloa (18') 1 - 0
Jānis Mežzaķis (19') 2 - 0
José María Ortegón (78') 3 - 0
3 - 1 Wacław Gładyś (79')
3 - 2 Polat Şanlı (85')
Kay Nikolajsen (88') 4 - 2
EL INDOMITUS U.D. Alineación oficial del equipo 'EL INDOMITUS U.D.' en el partido 4 - 2 Papuchis CF Alineación oficial del equipo 'Papuchis CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
EL INDOMITUS U.D. Alineación oficial del equipo 'EL INDOMITUS U.D.' en el partido 3 - 1 Papuchis CF Alineación oficial del equipo 'Papuchis CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EL INDOMITUS U.D.

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a INDOMITUS va ser Diego Ulloa.
  • 134 Minuto 19 (Gol de penalti): Jānis Mežzaķis va augmentar la diferència de INDOMITUS a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de INDOMITUS a 3 - 0. José María Ortegón va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Papuchis. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Kay Nikolajsen la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del INDOMITUS es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 2 arribava al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22, Borea Viziru gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Abundio Villagarcía va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Patrik Lanini va estar a punt de sentenciar el partit al minut 28, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 237 Minuto 52 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Patrik Lanini estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Oriol Mahiques, als 52 minuts, va fallar per ben poc.
  • 206 Minuto 61 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 61 minuts de joc, José María Ortegón semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 206 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 82, tothom va saber perquè en José María Ortegón era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Fernando García de Paredes, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Abundio Villagarcía al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Patrik Lanini va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Patrik Lanini gairebé va marcar per a INDOMITUS des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Papuchis CF

Goles Goles

  • 151 Minuto 79 (Gol por el centro): Un mica després, Wacław Gładyś de Papuchis va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): Els jugadors de Papuchis no defallien en cap moment. Producte d'això, en Polat Şanlı va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): En Lion van Bergen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 252 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Papuchis va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 54 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Polat Şanlı.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Polat Şanlı de Papuchis per doble groga al minut 87.