Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vessant CF (1370830) - Mortimer's FC (490350) » 659727161: T63/J10/V

Liga 659727161 Información oficial sobre el partido 659727161 en Hattrick

08.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / V.237 (5750)

Vessant CF Alineación oficial del equipo 'Vessant CF' en el partido 1 - 0 Mortimer's FC Alineación oficial del equipo 'Mortimer's FC' en el partido
Elco Hofland (33') 1 - 0
Vessant CF Alineación oficial del equipo 'Vessant CF' en el partido 1 - 0 Mortimer's FC Alineación oficial del equipo 'Mortimer's FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Vessant CF Alineación oficial del equipo 'Vessant CF' en el partido 4 - 1 Mortimer's FC Alineación oficial del equipo 'Mortimer's FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,9 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vessant CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Corria el minut 33 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Elco Hofland, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Juan Carlos Gálvez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Vessant se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 239 Minuto 8 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Juan Guzmán Alfarache va ridiculitzar a en Idar Fritz amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Juan Carlos Gálvez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan Carlos Gálvez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Carlos Gálvez de Vessant va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): César Ruccella quasi marca en una jugada assajada de córner que Juan Carlos Gálvez havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 71 quan Juan Carlos Gálvez de Vessant gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Mortimer's FC

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Mortimers va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Roberto Calabro va desviar el xut final de Maxime Tesson després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 32 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Idar Fritz al minut 32 semblava entrar, però Roberto Calabro va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.