Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Portbou FC (775587) - FC Santanyi (777227) » 659726953: T63/J1/V

Liga 659726953 Información oficial sobre el partido 659726953 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / V.234 (5747)

Portbou FC Alineación oficial del equipo 'Portbou FC' en el partido 1 - 2 Real Cifontino Alineación oficial del equipo 'Real Cifontino' en el partido
Anter Toledotxiki (30') 1 - 0
1 - 1 Stanisław Kondrak (36')
1 - 2 Giuseppe Parigi (71')
Portbou FC Alineación oficial del equipo 'Portbou FC' en el partido 1 - 2 Real Cifontino Alineación oficial del equipo 'Real Cifontino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Portbou FC Alineación oficial del equipo 'Portbou FC' en el partido 1 - 1 Real Cifontino Alineación oficial del equipo 'Real Cifontino' en el partido
Tiene un resultado normal 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,7 % 37,4 % 30,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Portbou FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Anter Toledotxiki va donar a Portbou un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 15 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Aaron Fabri va rebre molts aplaudiments. Al minut 15 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Portbou van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Victoriano Albacar, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Portbou, l'equip va recuperar la pilota al minut 68 i va contraatacar. En Liviu Mitrescu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Ivan Riera quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Portbou enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ivan Petrović de Portbou amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Real Cifontino

Goles Goles

  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 36, quan Stanisław Kondrak va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): Amb 71 minuts jugats, Giuseppe Parigi de Cifontino va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Luca Gariboldi va fer una magnífica centrada, però la rematada de Martino Raffini va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Giuseppe Parigi. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.