Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Bayern (988459) - Reuscal f.c. (125386) » 659726937: T63/J11/V

Liga 659726937 Información oficial sobre el partido 659726937 en Hattrick

15.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / V.233 (5746)

Lan Gran Reserva Alineación oficial del equipo 'Lan Gran Reserva' en el partido 1 - 0 Reuscal f.c. Alineación oficial del equipo 'Reuscal f.c.' en el partido
Paco Trujillo (77') 1 - 0
Lan Gran Reserva Alineación oficial del equipo 'Lan Gran Reserva' en el partido 1 - 0 Reuscal f.c. Alineación oficial del equipo 'Reuscal f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lan Gran Reserva Alineación oficial del equipo 'Lan Gran Reserva' en el partido 2 - 0 Reuscal f.c. Alineación oficial del equipo 'Reuscal f.c.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lan Gran Reserva

Goles Goles

  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): Reserva s'avançava al marcador al minut 77, després d'un rebot que va caçar en Paco Trujillo per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Juliano 'Apóstata' Inausti va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ramón 'Rapido' Anchieta va estar a punt d'avançar els locals al minut 32 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Reserva va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ramón 'Rapido' Anchieta ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juliano 'Apóstata' Inausti va estar a punt d'acabar en gol al minut 60, però el porter visitant Eric Bellapart va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 225 Minuto 67 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Ramón 'Rapido' Anchieta gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Valentí 'Gollum' Badal, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Isaías 'Pasitos' Tejero gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Eric Bellapart va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Reuscal f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Vivien Ponte va estar a punt de posar per davant a Reuscal amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Guillermo 'Inmortal' Giménez va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Reuscal que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Serafín Bolo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 235 Minuto 34 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Serafín Bolo, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Reuscal va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Baudouin Wattier es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Reuscal van sortir al contraatac amb encert al minut 84, però Vivien Ponte no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 85, en un 1 contra 1 amb el porter, però Guillermo 'Inmortal' Giménez va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Vivien Ponte des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Pantaleón Dacosta de Reuscal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.